Termeni si conditii de folosire


Revizia 1.0.0 din data de 21/05/2018
Copyright (C) 2002 - 2018 BERENZ TRAVEL
Str. Marasesti, nr. 48, Arad, jud. Arad - Romania


Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul berentztravel.com.
Accesand sau utilizand website-ul berentztravel.com, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Berenz Spedition S.R.L.

Drepturile utilizatorului
Utilizatorul site-ului berentztravel.com are dreptul sa vizualizeze website-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului website-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic, doar in scopuri personale, non-comerciale.
Continutul site-ului este proprietatea Berenz Spedition S.R.L. si nu poate fi folosit / preluat de catre terti decat cu acordul scris al societatii.

Obligatiile utilizatorului
Folosind website-ul berentztravel.com, sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii, incluzand (fara a se limita):
 • aveti responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs.;
 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantati veridicitatea datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.;
 • nu aveti dreptul sa utilizati website-ului in scopuri speculative, sau in scopul generarii de rezervari false sau frauduloase;
 • va este interzisa transmiterea materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
 • aveti obligatia de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul website-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial.
Utilizatorul website-ului berentztravel.com nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul website-ului.
Utilizatorul website-ului berentztravel.com nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul website-ului berentztravel.com nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Berenz Spedition SRL la adresa office@berentztravel.com.

Conditiile generale de rezervare si achizitionare de servicii pe website-ul berenztravel.com
Orice rezervare efectuata pe website va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea / rezervarea dvs. este conforma, va fi acceptata, si veti primi un e-mail de confirmare tranzactional din partea berenztravel.com. Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice si documentele de calatorie va vor fi transmise de catre consultantii de vanzari ai societatii.
Toate serviciile turistice afisate pe website pot fi rezervate automat sau la cerere, in functie de disponibilitatea partenerilor nostri (hotelieri si / sau operatori transport persoane).
Termenii si conditiile partenerilor nostri ce vor furniza serviciile pe care le achizitionati (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui website. Termenii partenerilor nostri pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Berenz Travel nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.
In momentul navigarii dvs. pe website, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu Berenz Travel pentru detalii complete.

Anulari/Modificari
Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor/partener. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonic Berenz Travel despre intentiile dvs.
In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
Berenz Travel sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Berenz Travel sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Puteti anula rezervarea dvs prin intermediul website-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita la: anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Berenz Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe website si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.
In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, in momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Berenz Travel, al hotelului sau al reprezentantului acestuia, dupa caz.
Berenz Travel nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.
Berenz Travel isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Berenz Travel isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail o copie a facturii fiscale, pe baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion/documentelor de calatorie.

Cash:
Plata in numerar se poate face in LEI sau EUR:
 • la sediul Berenz Travel
Plata online cu cardul
Daca in momentul rezervarii pachetului de servicii turistice alegeti optiunea platii prin: “Card bancar online” sau “Card bancar – in rate”, veti fi redirectionat catre unul dintre portalurile nostre de plata unde veti avea posibilitatea sa revedeti informatiile de facturare si sa efectuati plata. Daca ati ales metodele de plata enumerate mai sus este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line la acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului online sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin cardurile bancare, Berenz Travel nu percepe nici un comision!

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
• Numele posesorului de card
• Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
• Data expirarii cardului
• Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dumneavoastra. Pentru efectuarea tranzactiei pe website-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.
Pentru consultanta privind efectuarea platilor online ne puteti apela la call center: 0257 273 633.

Plata card in Agentii:
In cazul in care nu doriti sa utilizati cardul dvs. bancar in sistem online, puteti sa achitati totusi cu acesta prin debitare la POS-urile care se gaste la sediul agentiei de turism Berenz Travel.

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA
Salariatii pot primi din partea angajatorului vouchere de vacanta platite integral de angajator, pentru petrecerea vacantelor in Romania. Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acesta.

Clauze de neraspundere:
Website-ul berenztravel.com este cu continut informativ. Berenz Travel nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea informatiilor. Aceste informatii pot fi preluate automat din sisteme externe prin conexiuni informatice si pot fi confirmate de agentie numai in momentul efectuarii rezervarilor.
Agentia de turism Berenz Travel nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe website. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul website-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru Agentia de turism Berenz Travel.
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest website nu constituie recomandari, garantii sau angajament din partea agentiei de turism Berenz Travel.
Agentia de turism Berenz Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea website-ului berenztravel.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
Berenz Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti furnizori de servicii turistice.
Berenz Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest website.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
Agentia de turism Berenz Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul website-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest website. Utilizarea website-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Berenz Travel si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale website-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.
Acest website poate contine link-uri catre diverse website-uri. Atunci cand accesati aceste website-uri, va aflati implicit in afara website-ului berentztravel.com si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor website-uri accesate.

Date personale
 • Ce informatii colectam: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numarul de inregistrare TVA (daca este cazul).
 • Cum utilizam datele dvs.: pentru scopuri de business si administrative (in special pentru a va contacta si pentru a procesa comenzile pe care le plasati pe website-ul nostru), pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, pentru a de a promova bunurile si serviciile noastre si in legatura cu drepturile si obligatiile noastre legale.
 • Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. - furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru functionarea afacerii, pentru respectarea obligatiilor legale.
 • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de solutii tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date catre si de la serverele noastre utilizand tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plata pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar cand este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea si/sau anonimizarea datelor personale.
Utilizatorii website-ului berenztravel.com isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:
 • dreptul de a accesa datele si a primi informatii despre utilizarea acestora;
 • dreptul de a cere corectarea si/sau completarea informatiilor (dreptul la rectificare);
 • dreptul de a cere stergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
 • dreptul de a restrictiona utilizarea datelor;
 • dreptul de a primi datele intr-un format portabil;
 • dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
 • dreptul de a-si retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor;
 • dreptul de a apela catre o autoritate de supraveghere.
Pentru a-si exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi pe website-ul berenztravel.com, utilizatorul trebuie sa transmita o cerere catre adresa de e-mail: office@berenztravel.com.
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre agentia de turism Berenz Travel, puteti accesa website-ul berenztravel.com sectiunea Protectia Datelor Personale si Confidentialitate.

Noi folosim datele pe care tu le furnizezi prin interactiunea ta cu acest website folosind cookies. Toate datele colectate via cookies sunt esentiale pentru functionarea corecta a acestui website.
Daca nu esti conectat, toate informatiile sunt anonime. Pentru mai multe informatii cititi Politica de confidentialitate si Cookies.